Cotidianul si subtila deservire a tendintelor globaliste

De ce acest titlu? Din doua motive.

  1. Cotidinaul s-a transformat, mai ales de la preluarea ziarului de catre Cornel Nistorescu,  in trimbita familiei Duda revopsita in „familie regala” si al sau custode al coroanei (?), o inventie care nu are legatura cu nimic din fosta constitutie a Romaniei unde sint stabilite clar si raspicat regulile succesiunii la tron. Si pentru a clarifica chestiunea trebuie spus ca tronul este rezervat exclusiv urmasilor de sex masculin din linie descendenta exclusiv masculina. Asta inseamna ca nici cel numit printul Nicolae nu este indreptatit la tron fiind baiat de fiica! Deci linia dinastica se muta la printul Paul ca baiat al lui Carol Mircea Grigore, primaul baiat al lui Carol al doilea. Apoi, cererile excesive pentru sinecuri si proprietati reprezinta o miselie iesita din comun si scoate in evidenta caracterul infect al „abdicatilor”. Sa ne reamintim ca fostul niciodata rege Mihai, deoarece Carol al doilea nu a abdicat niciodata, a comis cea mai mare tradare din intreaga istorie a spatiului tracic la 23 August 1944 punind Romania la picioarele lui Stalin acesta fiind si motivul pentru care Stalin l-a decorat cu Ordinul Pobeda, ordin pe care mai apoi, cetateanul Mihai Argeseanu (asa a plecat din Romania) l-a vindut cu 200000 de dolari catre rusi deaorece Brejnev si-l dorea din toata inima. Pentru a sublinia relatia speciala a lui Argeseanu cu rusii trebuie mentionata declaratia lui Stalin caruia i-ar fi palcut sa aibe in fiecare tara un lider precum Mihai. Gogorita cu reducerea razboiului cu 6 luni e o minciuna comunista inventata de unul dintre fratii Ceausescu in cadrul unui congres de istorie international unde a fost pus in dificultate urmare acestei declaratii,  nu poate fi justificata si acceptata ca reala. E doar o ipoteza imposibil de verificat. Castelul Peles a fost dat statului roman de catre Carol intii si nu are ce cauta in proprietatea nimanui decit a statului!
  2. Am aflat despre decesul lui Neagu Djuvara din presa, o persoana care si-a trait, probabil, viata asa cum a dorit raminind in stranatate dupa cel de al doile razboi mondial. Altul este aspectul pe care doresc sa-l scot in evidenta si anume a fost decorat cu Steaua Romaniei el, semnatarul declaratiei de la Budapesta si va fi inmormintat cu onoruri militare. Tradarea se plateste cu onoruri iar eroii patriei sint aruncati in gropi comune!

Evident ca Romania este condusa de inamici ai natiuni romane si ai Romaniei daca isi permit sa certifice tradarea in ordine si onoruri! Nu poti tranzactiona demnitatea unei tari , onoarea si moralitatea prin evaluari ipocrite si lipsite de bun simt si apoi sa girezei un astfel de comportament indreptat impotriva Romaniei. Insusirea unei delcalratii, precum cea de la Budapesta, si certificarea asumarii prin semnatura, mai degraba trebuie sa duca la Tirgoviste si nu la funeralii cu onoruri militare! Atit Mihai Argeseanu cit si Neagu Djuvara trebuie sa fie perceputi in adevarata lor lumina si mai ales cu umbrele care se intind de-alungul existentei lor.  Nu pentru a ne razbuna, pentru ca nu asta trebuie sa cautam. Trebuie sa invatam sa evaluam cu unica masura faptele si sa eliminam dublul standard indiferent de numele implicate. Altfel prezenta noastra in istoria lumii poate fi efemera.

Este impotriva intereselor de viitor ale natiunii romane sa recunoastem ca fiind morale si necesare actiunile care se contretizeaza in tradarea intereselor noastre!

 

Numai bine tuturor!

 

Be the first to comment on "Cotidianul si subtila deservire a tendintelor globaliste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*