Cine sint si ce vor #rezistentii?

Acesti oameni au revendicari exclusiv de natura politica si nu intelg ca sint parti ale unui puzzle, mutate de colo colo, pentru a crea o masa critica capabila sa determine modificarile de natura politica.

Scopul il reprezinta preluarea puterii parlamentare. Doua consideratii:

Parlamentul a ramas ultima reduta romaneasca, impreuna cu guvernul actual. Aici ar fi de discutat cine si cum ajunge acolo si am avut deja 2 exemple: Grindeanu si Tudose. Si sa nu uitam guvernul Ciolos, impus din afara Romaniei, unul dintre cele mai sinistre guverne din istoria Romaniei. Miza este controlul procesului legislativ, a controlului parlamentar, de aceea presiunea e pusa pe PSD iar prin demonizarea lui se urmareste modificarea optiunii politice. Sa nu uitam aici ministeriatul lui Macovei si lupta ei neobosita pentru aservirea Romaniei intereselor straine de noi concretizat prin cele mai odioase legi care acum sint supuse modificarii de catre actualul Parlament, datorita refuzului lui Tudose de a si le asuma! Intrebarea care decurge de aici este: de cine a ascultat Tudose impingind legile spre parlament intirziindu-le?

A doua- necesitatea suspendarii cit mai rapide a lui Iohannis. Iohannis a fost ales presedinte pentru ca factorul de influenta la vremea resepctiva era ruso-german. Pentru Europa, aceasta UE muribunda odata cu refuzul constitutiei , prin referndum, de catre englezi in 2003, acest factor de influenta a fost modificat, in acord cu SUA, iar acesta este ruso-turco-israelian!

In ce-i priveste pe #rezistenti, redau mai jos o declaratie interesanta, pentru cine intelege:

Compania face microtargeting, vede cum este segmentată piața la nivel de detaliu și influențează ulterior comportamentele prin rețelele sociale. (SCL Group)

Europa a pierdut asa-zisul razboi rece pe mina Germaniei! Din 2003 UE este in coma! Deci ce vor #rezistentii daca sint in stare sa articuleze 2 idei? O multime de oameni urlind si sustinund diverse chstiuni nu valideaza acele chestiuni ca adevarate sau necesare. Incepe sa semene cu 13 Iunie 1990…Nu uitati Colectiv: a fost nevoie sa moara oameni…

Singurii care ne scapa de influenta straina, a lenesilor, tradatorilor si prostilor sint numai nationalistii! Pentru ca nationalistii isi iubesc tara neconditionat. Ceea ce nu se intrevede la #rezistenti ei raspunzind comenzilor primite, nefiind altceva decit masa de manevra.

Treziti-va romani, raminem fara tara si vom ajunge scalvi cu acte in regula la noi acasa!

 

Numai bine tuturor!

Be the first to comment on "Cine sint si ce vor #rezistentii?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*