Cotidianul cenzureaza – Este dl. Nistorescu un agent de influenta al inexistentei case „regale” Margareta Duda?

Am vrut sa postez o replica la urmatorul articol:

De unde vine blocajul României?

Nu am reusit sa trec de cenzura de aceea am sa-l scriu aici pentru ca raspunde intrebarii din titlu. Concluziile devin interesante iar intrebarea mea este: a ajuns Cotidianul parte in afacerea lui Mihai Argeseanu (socrul lui Duda) si urmasilor sai care nu sint indereptatiti la absolut nimic?

Pai am sa va dau un exemplu de ce nu ne iese nimic: de exemplu cetateanul Mihai Argeseanu, de curind decedat si ingropat la Curtea de Arges, unde si Elena Lupescu este ingropata, nu este primul fiu al lui Carol al doilea care nu a abdicat niciodata, si care impreuna cu Antonescu, negocia cu Stalin iesirea Romaniei din razboiul contra puterilor aliate, fapt ce urma sa se intimple la 26 August cind aviatia americana (exista documente care confirma, Antonescu concluzionind tratativele) trebuia sa bombardeze pozitiile germane ca sa asigure retragerea armatelor romane, iar singurul Hohenzollern este Printul Paul ca descendent al lui Carol al doilea dupa fiul sau, Carol Mircea Grigore. Deci ceea ce sustine ziarul Cotidianul cu „majestatile lor” Radu Duda si Margareta Duda este o intoxicare a cititorilor! Evident, exista un razboi in spatele celor doua parti care urmareste deposedarea lor, ceea ce s-a si intimplat, de drepturile care le revin. Deci Mihai Argesanu nu a fost incoront rege, Carol al doilea nu abdicat, Antonescu a fost in legatura permanenta cu el, iar pelcarea lui Mihai s-a facut in buna intelegere cu comunistii cu toate detaliile puse la punct impreuna cu ei. 23 August reprezinta cea mai monstruoasa tradarea din Romania moderna, consecinta fiind punerea pe tava a tarii in bratele rusilor! Ca fapt divers, Brejnev isi dorea ordinul Pobeda iar singurul in viata care i-l putea da a fost Mihai Argeseanu, care a si facut-o contra sumei de 200000 usd!

 

Concluzia: amestecul de infromatii false cu ascunderea realitatii este primul motiv care face ca blocajul sa existe in Romania. Putem continua cu tratatele comerciale ale lui Antonescu negociate cu Germania, cu privatizarile incepind cu 1990, cu tradarile dupa 1989, cu calicia politicienilor infecti pe care i-am avut si ii avem cu tradarile lui Maniu, cu moartea lui Gheorghe Bratianu care stia de demersurile lui Carol si Antonescu si de aceea a fost omorit ca toti ceilalti care stiau de aceasta negociere Carol-Stalin.

Minciuna genereaza falii in societate, creaza o alta lume, induce incapacitatea de justa concluzionare! Deci, incotro?

 

Numi bine tuturor!

Be the first to comment on "Cotidianul cenzureaza – Este dl. Nistorescu un agent de influenta al inexistentei case „regale” Margareta Duda?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*