Ne vom lupta cu noi insine pe post de extraterestrii?

Rasfoind diverse site-uri am gasit aceasta stire:

Ufologii anunță un atac extraterestru curând. Sute de OZN-uri s-ar îndrepta spre Terra

Sute de nave extraterestre, OZN-uri, s-ar îndrepta către Terra cu gânduri nu tocmai pașnice, spun ufologii. Potrivit estimărilor ufologilor, un atac al extratereștrilor se va produce în decembrie, ținta fiind Rusia, însă navele pot ateriza și în alte colțuri ale planetei, informează incomemagazine.ro. Se spune, printre altele, că cel mai mare dintre acest aparat ar avea o suprafață de 4.000 metri pătrați. Specialiștii Agenției spațiale americane NASA spun că, aceste obiecte neidentificate care s-ar îndrepta spre Pământ ar putea fi și asteroizi.

Sursa:  https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/ufologii-anunta-un-atac-extraterestru-in-decembrie-sute-de-ozn-uri-s-ar-indrepta-spre-terra-438811.html

Si ca sa clarificam pentru stiristii mediocri, sau ei insisi subiect de manipulare, voi reda mai jos informatii foarte interesante care aduc ceva clarificari cu privire al OZN-uri:

Sursa: http://jurnalparanormal.ro/content/secrete-guvernamentale-%C8%99tiin%C8%9B-oficial%C4%83-nu-este-totuna-cu-%C8%99tiin%C8%9B-real%C4%83

„Planurile pentru astronave din clasa ANDROMEDA prevedeau o viteză de propulsie în spațiul cosmic de 300.000 km/oră, teoretic viteză nelimitată. Astronavele ANDROMEDA erau dotate și cu garaje pentru aparatele de zbor cosmic HAUNEBU. În noaptea de 22/23.09.1980 peste 20 de martori oculari adulți (printre care și cadre militare de la M.Ap.N.) și 12 elevi au asistat la andocarea a unui aparat de zbor din clasa HAUNEBU, într-o imensă navă cosmică sub formă de trunchi de con cu baza mare în sus, deasupra poligonului experimental din Curbura Buzăului. (A se vedea și articolul Fenomenul OZN din Curbura Buzăului.)

Henri Coandă a declarat la data de 17.12.1970, la întâlnirea cu studenții de la Universitatea Politehnică din București, că a construit și a experimentat în anii 1938 – 1939, în nordul Africii, aparate de zbor de formă lenticulară, având masa de 800 – 1200 kg. Nu a spus cine era beneficiarul acestui proiect. Autorul a fost de față când Henri Coandă a făcut această declarație. Cercetările experimentale pe care le-a făcut Henri Coandă erau cumva în folosul Germaniei, de a fost condamnat în Franța pentru înaltă trădare la sfârșitul războiului și era să fie executat prin împușcare? De ce biografii lui Henri Coandă evită acest subiect? Au trecut de mult cei 50 de ani reglementari pentru păstrarea secretului. Sau este un secret prea mare pentru a fi adus la cunoștința publică?

Henri Coandă a mai făcut o afirmație, aparent incredibilă: ființa umană se poate propulsa în spațiul cosmic, folosind propriile sale energii gravitaționale. Trebuia inventat doar un dispozitiv tehnic care să ecraneze aceste energii, pentru a le dirija într-un sens prestabilit. 

Aerodina lui Henri Coandă, pentru uzul științei tradiționale.

Între timp au pătruns în clubul națiunilor cu armate în spațiul cosmic Anglia – guvernul britanic a alocat un culoar de zbor exclusiv pentru nave cosmice, pentru evitarea coliziunilor cu aeronave terestre -, Rusia și China; și posibil Germania, Franța și Japonia. Se pune întrebarea, cine va fi inamicul în viitorul apropiat al armatelor terestre din spațiul cosmic, din care fac parte și umanoizi non-tereștrii?”

Va recomand intregul articol ce poate fi accesat prin link-ul prezentat mai sus.

Va doresc numai bine tuturor!

 

Be the first to comment on "Ne vom lupta cu noi insine pe post de extraterestrii?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*