Cum sa parasim vii aceasta viata? Divinul Feminin…

Masculinitatea are, in stare latenta, anumite calitati care se manifesta din plin insa in sufletul feminin: frumusetea, compasiunea, iubirea.

Forta agresiva masculina este la baza lumii de azi. Aceasta nu a dobindit nimic din Divinul Feminin fapt ce a produs o societate extenuanta, violenta si in permanenta competitie cu sine, din nefericire. Lipsesc cu desavirsire armonia si echilibrul date de Divinul Feminin. O lume astfel structurata consuma umanul, conuma resursele, distruge planeta care ne gazduieste cu atita generozitate si care ne pune la dispozitie absolut tot ce avem nevoie pentru a trai in armonie, fericire, pace si iubire. O consecinta a acestei realitati este lipsa evolutiei spirituale a ansamblului social si a fiecarei persoane in parte.

Cred ca ar trebui sa evoluam spiritual pentru a putea trai in planul fizic, sub care existam pe Pamant, in exact aceleasi coordonate care exista dincolo, dupa trecerea noastra de la forma materaila, corp, la stadiul de unda cand revenim in mijlocul Spiritului Mama si Tata deopotriva si unde nu exista notiunile de timp si spatiu.

Daca in religia crestina natura eterna  a sufletului este presupusa, intr-o alta abordare si anume a shamanilor se spune ca aceasta (natura eterna a sufletului) este „o saminta, un potential pe care il avem cu totii dar pe care trebuie sa-l activam si sa-l punem in miscare pentru a asigura continuitatea constiintei noastre si dincolo de moarte. Trebuie sa invatam cum sa parasim vii aceasta viata.” (Alberto Villoldo – Medicina Spirituala).

„Pentru a readuce echilibru in relatia cu Pamantul-Mama trebue sa inlocuim mitologia masculina bazata pe dominare, cucerire si putere ierarhica. Iar la nivel personal e necesar sa depasim mentalitatea creierului limbic care ne face sa fim egoisti, insetati de putere si gata mereu de atac.”

O cale este si Divinul Feminin…Care trebuie redescoperit si stimulat de catre sufletul masculin.

Mama-Pamant, Tata-Cer,

Mutumesc pentru iubirea si frumusetea care ma inconjoara!

Fie ca eu sa aduc pacea in mine insumi si in oricine pe care-l vad.

Bucurie mie insumi si fiecarei fiinte pe care o vad!

Pasesc in bucurie, frumusete si pace!

 

Numai bine tuturor!

 

Be the first to comment on "Cum sa parasim vii aceasta viata? Divinul Feminin…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*