Tolontan „sifonul” lui Kovesi?

Sa incepem de aici si citez productia tolontanista:

”Cu 9 oameni a trebuit să am explicații”, adaugă el, cu năduf.

”Și e treaba procurorului șef DNA să facă imagine țării? Introduceți  în raport delictul de opinie ca să o revocați pe Kovesi?”.

Căci e limpede că o va revoca.

Și-au dat seama, probabil, și mulți dintre oamenii de la televizor, dar aici sentimentul revocării e atât de dens că-l poți întinde ca untul pe pâine.

––––––––––––

Mergind pe logica autorului, sa spunem ca Kovesi e libera si are acces la propria constiinta, declara ce vrea unde vrea, cind vrea. Asa zice si Constitutia. foarte bine, asa e normal.

dar…

Atunci cind esti oficial al unui stat si raspindesti minciuni legate de alta putere in stat, cum ca ar abroga niste legi iar acest lucru nu este adevarat, faci dovada faptului ca actionezi impotrva statului si cred ca ar trebui adus in discutie cuvintul TRADARE! In secunda doi trebuia exclusa din magistratura si niciodata platita din banii de la bugetul statului.

Trebuie sa fii un nesimtit care cauta sa ascunda advarul ducind discutia, in mod mincinos, spre delictul de opinie, numai pentru a induce o anumita emotie.  Probabil ca se crede jurnalistul infalibil, stapin al adevarului absolut. A facut dovada slugarniciei fata de Kovesi in timpul interviului acesteia, neintervenind la niciuna din minciunle ei.

Concuzia: Tolontan pare a fi, dupa comportamentul public, o rotita in angrenajul famigliei care impiedica normalitatea si normalizarea in Romania.

Manipularea este evidenta pentru ca ia ca martori pe cei a caror opinie nu o cunoaste. Ori in manipulare este cunoscuta aceasta tehnica de a lua drept martor tacuti pe cei multi in numele carora pretinde ca vorbeste. Iata: „Și-au dat seama, probabil, și mulți dintre oamenii de la televizor….” Asa isi justifica dl Tolonat opera… Ha ha ha!

A minti, dle Tolontan , nu este o virtute! Este baza mizeriei morale.

 

Numai bine tutror!

Be the first to comment on "Tolontan „sifonul” lui Kovesi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*