Un caz sau mai multe si o situatie de ansamblu – De ce nu functioneaza Romania?

Numit de un agent GRU pe nume Nicolae Militaru, un general din armata, probabil la fel de supus estului militar, va supraveghea transformarea DSS in altceva. Singura concluzie si logica si de bun simt este ca SRI a fost creat de GRU si KGB.

Daca ne intoarcem inapoi in timp si ne aducem aminte de biletelele care circulau in legatura cu ALRO si mai ales faptul ca apartine rusilor care s-au intins peste aceasta industrie (aluminiu, oteluri speciale etc) e bine sa aducem in discutie un lucru care nu prea se cunoaste: de exemplu, cind au pus mina pe Otleinox din Targoviste, primul lucru care l-au facut a fost sa incarce absolut toate documentele din BDS (birou documente secrete). Cine a lucrat in companiile romanesti inainte de 1989 stie ca exista asa ceva. Statul roman, la privatizari, a fost atit de delasator prin reprezentantii lui, incit a dat totul pe nimic! Asta trebuie sa o intelgem ( tot ce au luat rusii si relatia dintre acestia si statul roman) in cheie cu decembrie 1989 cind generalul Logofatu, noul sef de la armata al DSS (Departamentul Decuritatii Dtatului), pus acolo de Militaru, a dus arhiva electronica a DSS la Moscova, la inceputul anului 1990 . Apoi a fost data si americanilor. De aceea Romania a ajuns frunza in vint, de aceea in Romania nu mai exista prea multe ale noastre in afara de datorii, de care de fapt tot ei au beneficiat. Ce se intimpa azi la noi este rezultatul unor actiuni, influnete, manipulari, mituiri, amenintari dinspre cei cu interese catre niste politicieni (si nu numai) delasatori, calici, fara simtul sacrificiului pentru natiunea careia apartin. Da, se numeste tradare! Au fost si sint inca foarte multe. Alro nu este decit un episod in care se cauta sa se ascunda adevarul si va fi folosit ca sa-si rupa fraierii gitul cautind semnificatii politice interne. Asta spune ca inclusiv DNA e parte a acestui joc pentru ca, apasind butonul care trebuie, si trebuie sa fim constienti de faptul ca serviciile secrete striane, in conditiile mentionate mai sus, stiu exact ce buton sa apese, un dosar, chair daca e facut, sa ajunga in acest stagiu: prescriptie. Deci serviciile straine si-au facut treaba cu oameni cumparati, santajati, mituiti, sau lasati sa traisca. Toti presedintii romani de dupa 1989, guvernele, deciziile majore au fost influentate de servicii striane prin diverse pirghii in functie de interesele lor. Si ce-i mai frumos decit sa acoperi toate aceste manipulari si actiuni din umbra cu gilceava politicianista , pe ai carei actori (facuta si intretinuta de politicieni si slujbasi inconstienti ai statului) oricum ii ai in mina si de care te poti dispensa la nevoie fara consecinte?. intrebarea e: cit ne-a pasat noua in acesti ani de Romania si de noi? nu mai exista noi. exista doar „eu”.

Trebuie sa intelegem cauza care ne determina sa alergam in jurul cozii, bezmetic si fara sens. Trebuie sa realizam ca sintem obiectul de joaca al serviciilor secrete ale tarilor care au interese in Romania, contrare intereselor noastre, ca politicienii romani sint calici si tradatori si ca nu merita, in niciun caz, sa detina puterea!

Dupa tipul masurilor, azi protectia vine dinspre Israel. Adica o alta poarta unde niste bezmetici dau cu capul pentru ca vor protectie pentru a detine puterea. Dar cu ce costuri? Cu costul demnitatii si onoarei poporului roman pus in situatii fara sens, facut vinovat pentur vini care nu-i apartin si deposedat de valori imense. Schimbarea zonei de influenta nu rezolva nimic. Aceste zone de influneta doar favorizeaza indivizii care detin puterea in fata amenintarilor care vin dinspre alti indivizi, care sint ajutati de alte servicii secrete straine sau private, in functie de interesele pe care le reprezinta. Unde e Romania si unde sint romanii in aceasta ecuatie? Nicaieri!

Treziti-va, dragilor pentru ca vom ajunge sa platim tribut pina si pe lumina care intra prin geam!

Numai bine tuturor!

Be the first to comment on "Un caz sau mai multe si o situatie de ansamblu – De ce nu functioneaza Romania?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*